+36 70 770 6868 szerviz@robotguru.hu

Robotfutár szolgáltatás

Robotfutár szolgáltatás

Segítünk abban is, hogy beteg robotod mihamarabb megérkezzen a Robotguru Szervizbe, majd a javítást követően visszakerüljön hozzád.

Robotfutár szállítási díjak

Házhoz szállítás a szervizből                                                 1270 Ft
Beszállítás a szervizbe + házhoz szállítás a szervizből:     2540 Ft

A Robotfutár szállítási díjai max 15kg-os csomagra vonatkoznak, a szolgáltatás Magyarország területén belül vehető igénybe.

A 15 kg-nál nagyobb csomagok szállításáról kérd kollegáink ajánlatát az alábbi e-mail címen: szerviz@robotguru.hu

Kérjük, hogy az átvételkor győződj meg a csomagolás sértetlenségéről, mert a robot átvételét követően a hiányra és sérülésre vonatkozó panaszokat nem áll módunkban kezelni.

Ha szállítással kapcsolatos kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, kérjük, a szerviz@robotguru.hu –email címen jelezd részünkre.

Egyedi kérés, kérdés esetén vedd fel kapcsolatot Robotguru kollégáival a 36 70 770 6868 vagy +36 1 445 1123 -as telefonszámon.

Így csomagold be a robotot

Egy kis segítség ahhoz, hogyan csomagold be a robotodat, ha szervizbe küldöd:

Ahhoz, hogy a futárral küldött robot teljes épségében érkezzen meg Robotguru Szervizbe , kérlek, figyelj arra, hogy a robotot megfelelően becsomagolva add át a futárnak.

1. Amennyiben megőrizted a készülék eredeti dobozát, egyszerűen csomagold vissza a robotot, zárd le a dobozt, és már indulhat is.

2. Ha már nincs meg az eredeti csomagolás, akkor használj többrétegű papírdobozt. Fontos, hogy ne legyen rajta szakadás, horpadás.

3. Gondoskodj ról, hogy a doboz belseje és a robot közötti teret valamilyen tömítő anyaggal töltsd ki, hogy a készülék minden oldalról védve legyen. Ez lehet habszivacs vagy akár összegyűrt újságpapír. 

4. A doboz lezárásához használj erős, legalább 5 cm vastag ragasztószalagot. Ragaszd körbe vele a dobozt úgy, hogy a doboz éleit is leragasztod.


Üdvözlöm! Benedek Ádám vagyok a Robotguru szerviz vezetője. x éve foglalkozom háztartási robotok szervizelésével. Én is és a szerviz csapata is szeretjük a robotokat. Ez a szenvedély tette sikeressé szervizünket, és ezért járnak vissza hozzánk ügyfeleink.

Benedek Ádám

A Robotguru szerviz vezetője, Robotguru

Robotguru szerviz nyitva tartása

Hétfő - Péntek                    10:00 - 18:00
Szombat - Vasárnap          ZÁRVA

Robotguru szerviz elérhetőségei

Cím
1146 Budapest, Istvánmezei út 6.
(Récsei Center)


Telefon

+36 70 770 6868 vagy +36 1 445 1123

1146 Budapest, Istvánmezei út 6.

Robotguru szerviz

Robotguru szerviz garancia

Jótállás és vállalási feltételek:

Minden, a Robotguru Szervizben elvégzett javításra 6 hónap jótállást vállalunk. (Vonatkozó jogszabály: 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról.) Minden javítás megkezdése előtt számítógépes diagnosztikát végzünk és állapotfelmérést készítünk, melyet egyeztetünk megrendelőnkkel. Ennek alapján ajánlatot adunk a javítandó és/vagy cserélendő alkatrészek javítására és/vagy cseréjére.

Ha a fenti diagnosztika alapján javításra és/vagy cserére javasolt alkatrész javítására és/vagy cseréjére a megrendelő nem tart igényt, az ebből eredő további meghibásodás(ok)ért felelősséget nem vállalunk!